maanantai 27. tammikuuta 2014

Designer nro 4. Sini Rytinki




Sini Rytinki
Footwear Designer
+358468421239
sofiesimagination@gmail.com


Suunnittelijana, kuten ihmisenä muutenkin, olen kaunosieluinen haaveilija. Rakastan kauniita tavaroita, vaatteita, kenkiä, musiikkia, maisemia- ennenkaikkea hetkiä elämässä. Minulla on jokaiseen suunnittelemaani tuotteeseen, maalaukseen tai piirustukseen vahva tunneside, joka syntyy prosessivaiheessa kuuntelemani musiikin ja visuaalisen ideamaailmani kautta.






.... ja suunnittelussa, niinkuin muissakin elämän jutuissa, kaikki on kiinni asenteesta! 




Haluan jokaisen suunnittelemani tuotteen taakse kätkeytyvän tarinan, ajatuksen, sekä tavoitellun fiiliksen tulevan esille sen muodoissa, materiaaleissa ja yksityiskohdissa. There's nothing without story. Tuotteideni kohderyhmä arvostaa harkittuja ja persoonallisia yksityiskohtia, laadukkaita materiaaleja, sekä ammattitaidolla huolellisesti toteutettua vaikuttavaa lopputulosta. 


Ekat suunnittelemani kengät "Leaves of fairytale"


W14 Mallistoni ideamaailma kulkeutuu syvälle vuonna 2010 ensi-iltansa saaneen Black Swan elokuvan tarinaan ja henkilöhahmoihin.  Mallistoni kantaa yllään niin viattoman ja herkän joutsenen, kuin tämän pimeän ja sensuellin pahan kaksosen viittaa. Jalkineen muotoon puetaan joutsenen muoto ja herkkyyys. Nämä saavat muotonsa mustasta ja valkoisesta nahasta, koverretuista puukoroista sekä höyhenistä. Kengät suunnittelen ja teen korkoja lukuunottamatta itse. Puupohjien teon olen ulkoistanut suunnitelmieni pohjalta Tamperelaiselle Puusepälle.


Moodboard  Black Swan 



Luonnostelua 


Tällä viikolla sukellan rohkeasti kaavoituksen maailmaan! Tulossa on kolme naisten jalkine- sekä laukkumallia. W14 Fashion Show... lähtölaskenta on alkanut, täältä tullaan rymisten kohti Catwalkia! 


Piipahtakaahan toki kotisivuillani www.sofiesimagination.fi kurkkaamassa minkälaisia tauluja maalaan opintojeni ohessa. 


<3: Sini






                                                             










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti