torstai 27. maaliskuuta 2014

Anna Suvitie/URPO JUVA for FUNKY AND DANDY

Kuva; Mari Korhonen


                                                                    Anna Suvitie
                                                      vaatesuunnittelu/ fashion design




Paul Gauguin
Miesten vaatemallisto URPO JUVA ”for funky and dandy” . Lähtökohtana on ajatus tuoda miesten pukuihin lisää väriä ja asennetta. Van Gogh, Toulouse-Lautrec ja Gauguin käyttävät värejä loisteliaasti ja tavoittelen asukokonaisuuksissa samankaltaista ilmettä. 
 Henri de Toulouse-Lautrec

Asiakkaani on rohkea keikari tai taiteilijasielu, joka haluaa ilmaista itseään pukeutumisella.
Tarkoituksenani on valmistaa istuvia vaatteita mittojen mukaan, sillä jokainen ihminen on yksilö ja standardi-kokoisia ihmisiä on lopulta hyvin vähän. Kestävän kehityksen kannalta on myös oleellista valmistaa tuotteita vain käyttöön. Tavoitteena on saada asiakas käyttämään tuote myös mahdollisimman loppuun ja suhtautumaan vaatteeseen kuin kallisarvoiseen taideteokseen, minkä arvo kasvaa vanhetessaan ja yksilölliset paikat tarpeen tullen vain parantavat ulkonäköä.

Vincent van Gogh
URPO JUVA for men -suits for funky and dandy.  Idea is to bring more colours and cuts to men suits. Inspiration  for colours comes from  the way how van Gogh, Toulouse-Lautrec and Gauguin used colours.
My client is dandy or artistic person who wants to express himself through clothing.
My idea is to make unique, fitted suits for individuals. There is no need to do clothes without a certain client. This is sustainable for clothing industry. I aim to create pieces that clients want to use until the end. 


Kaavojen asettelua




Malliston valmistus on alkanut mittojen otolla ja kaavojen piirtämisellä. 


housujen sovitus mallille.











Tänään sain sovitettua ensimmästä tuotetta. Housut istuivat hyvin ja malli kehui kankaan upeaa väriä, se sai kuulemma auringon hehkumaan ja hänet tuntemaan olonsa vahvemmaksi. Tästä on hyvä jatkaa.








 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti