perjantai 7. maaliskuuta 2014

Esittelyssä Noora Tuominen


Noora Tuominen / Fashion Design 
.
noora-k85@hotmail.com
noora.tuominen@student.hamk.fi
+358407643380
..

HIDDEN PLACE 

AW 14/15
 
pictures google

 Aloitin tämän malliston suunnittelun tutkimalla minua kiinnostavia asioita ja ilmiöitä sekä ensi vuoden trendiennusteita. Malliston teemaksi päätyivät maan eroosio sekä perhosen kotilot, jotka tulevat näkymään malliston muotokielessä ja pintastruktuurina.


pictures google

Haluan mallistoni koostuvan helppokäyttöisistä, toisiinsa helposti yhdisteltävistä vaatteista, joissa     on asennetta. Mallistoni juju piilee pinnoissa ja materiaalivalinnoissa.

Malliston valmistaminen sekoittaa allekirjoittaneen pään lisäksi koko asunnon. Onneksi kaksi pientä assistenttia yrittävät pitää järjestystä yllä!
 
Värisklaalani jotenkin ajautui "50 shades of gray": ksi
Suunnittelijana (ja kuluttajana) arvostan laadukkaita materiaaleja ja ne ovat minulle usein iso osa suunnittelutyötä. Asun ilmeestä tulee vivahteikas kun käyttää pinnoiltaan erilaisia kankaita ja materiaaleja. Tätä mallistoa varten metsästin joitakin kankaita Amsterdamista asti. Kankaiden lisäksi käytin mallistossani mokkanahkaa, joka on minulle mieluisa materiaali.

Tyylini omassa pukeutumisessa ja suunnittelussa on usein jotain pelkistetyn skandinaavisen ja huolettoman boheemin väliltä.

Aurinkoista kevään jatkoa toivotta Noora, joka jatkaa vaatteiden ompelua!

Nähdään Suvilahdessa 15.5! 

-

Themes for my collection are cocoon and erosion. In my colletcion they will show as shapes and surface structures.

My collection HIDDEN PLACE cosist of easy to combine clothes with attitude.

As a designer I'm something between bohemian and scandinavian minimalist. It's important to me to use good quality fabrics and materials.

See you in Suvilahti at 15.5.2014!

1 kommentti:

  1. Hienoa kuulla, että arvostat laadukkaita materiaaleja ja olet valmis näkemään vaivaa saadaksesi juuri haluamasi kankaat. Odotan innolla mallistosi näkemistä ;)

    www.thewildethings.com

    VastaaPoista