keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Klub Hämpton Suisto-klubilla tänään!

https://www.facebook.com/events/596459690439366/?fref=ts

Tänään luvassa huikea musiikkitapahtuma Suisto-klubilla Hämeenlinnassa alkaen 
klo 20.00.
 
Tässä lisätietoa:
 
Klub Hämpton on vaihtoehdon tarjoava marginaali musiikin erikoisiltama Wetterhoffin opiskelijoille ja muille hyvän seuran sekä musiikin ystäville. Klub Hämpton on löytänyt majatalokseen Femma ehdokkaanakin olleen kulttuuri pyhätön nimeltä Suisto. Jos Suisto klubin sijainti ei ole vielä tullut tutuksi, niin se majailee tukevasti kanta-hämeen sydämessä Tampereen ja Helsingin välissä Hämeenlinnassa.
Tällä kertaan Suiston dekkien taakse saapuvat ensimmäistä kertaa yhdessä soittava Dj parivaljakko Frank Safka ja Hiekka.

Frank tunnetaan parhaiten hieman orgaanisemmasta selektiosta missä funkit torvet raikaa, dubit humisevat ja afrobeatit notkuvat.

Hiekan saappaat ovat vastaavasti upotettu elektronisemman musiikin maailmaan ja edustaa hieman koneellisempaa puolta illan tarjonnasta. Selektio tulee kuitenkin seikkailemaan italo discon, housen, indien, krautin, punkin, hopin, postrockin sekä new waven tahdissa.

Vaikka molemmilla on omat vahvat mieltymykset musiikin suhteen tulee illan selektio sisältämään hyvin laajan kattauksen rytmimusiikkia laidastaan laitaan genrerajoja katsomatta. On siis hyvin todennäköistä että musiikillinen sillisalaatti on taattu.

Tapahtuma on ilmainen, mutta jos haluat tukea Klub Hämptonin ja Suiston toimintaa saavu paikalle ja pudota lantti dj-kolehtiin.
 
Teksti kopioitu tapahtuman Facebook-sivulta, johon pääsee kuvaa klikkaamalla! 
 
 
Tervetuloa mukaan!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti