maanantai 10. maaliskuuta 2014

ELISA TANNINEN A/W14: NUMBER2





Elisa Tanninen
elisa.tanninen@student.hamk.fi
http://elisatanninen.blogspot.fi/
https://www.facebook.com/EloisaE



NUMBER2
Mallistoni idea lähti liikkeelle kahdesta rakastamastani asiasta: sisutuksesta ja musiikista. Sisustuksessa minimalismi on erityisen lähellä sydäntäni. Eniten siinä viehättää karsittu ja vähäeleinen kokonaisuus, joka voi kuitenkin olla tyylikäs ja vaikuttava. Mallistossani tämä näkyy niin, että korostan vain tiettyjä asioita kuten laadukkaita materiaaleja, upeita värejä ja selkeitä linjoja. Uskon harmoniaan ja selkeyteen. Minimalismin kautta löysin myös graafiset kolmiomaiset muodot mallistolle.

”The more we get, the more we want, the more we lose”
                                                                               – anonymous

Toinen mallistoni lähtökohdista tulee trance – musiikista. En ole koskaan pitänyt kokeista, rajoista tai mistään millä mitataan ihmisen osaamista tai laitetaan jokin asia arvojärjestykseen. Trance antaa vapauden tulkita musiikkia miten kukin haluaa. Sama kappale voi herättää aivan erilaisia mielikuvia ja ajatuksia, eikä mikään niistä ole väärä. Trance musiikin mielikuvien pohjalta valitsin kirkkaan oranssin, kirkkaan sinisen, mustan ja harmaan pääväreiksi mallistolle.
Mallistoni on suunniteltu kaikille niille ihmisille, jotka kokevat sen omakseen. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, vaan sillä rakastuuko ostaja tuotteeseen. 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti